Adventsperiode

OPBRENGST ADVENTSACTIE 2020

Een geweldige opbrengst

Tijdens de adventstijd is er binnen onze parochie aandacht besteed voor een voedselactie in Oeganda.

Wat fijn, dat we toch goed met anderen mee kunnen leven, ook al is het bij ons ook allemaal wat minder! Voedsel is voor Oeganda  een groter probleem in coronatijden dan anders.  De stijgende voedselprijzen aldaar zijn zorgwekkend.

Het is dus geweldig, dat we een opbrengst € 5.840,25 rechtstreeks naar priester Sander Kesseler kunnen overmaken, zodat hij voedsel kan kopen voor de schoolkinderen in zijn parochie en in het vluchtelingenkamp.

Met dit mooie bedrag kunnen we veel mensen enige tijd voedselzekerheid geven en maken we velen blij.

Héél hartelijk dank voor uw bijdrage en meeleven!
M.O.V werkgroep

Actie Advent voor het kinderhuis Casa do Guri, uit Brazillië 2019

Wát geweldig!

De opbrengst van de adventsactie is bekend geworden: € 2.673,57!! Wat zullen ze blij zijn in Ubà, Brazilië in het kinderhuis Casa do Guri! Daar kunnen veel kinderen en moeders blij mee gemaakt worden, met een verbeterd huis en verse groenten. In de loop van het jaar zullen we horen wat ze er precies van gekocht hebben. Heel hartelijk dank!

Lees hier meer over het huis Casa do Guri