Sint Jozef Parochie

H. Lambertuskerk

Kerkkoor H. Lambertus

Sinds 1967 is het kerkkoor een gemengd koor. Het kerkkoor luistert drie maal in de maand de Eucharistieviering op en daarnaast vele bijzondere vieringen van het kerkelijk jaar. Op het repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige, Latijnse en gregoriaanse gezangen.
Contactpersoon: Jan Eggenkamp T: 0411 - 62 19 77

Dirigent Corné Pijnenburg
Begeleiding Corné Pijnenburg
Repetitie Donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur   
Lokatie Parochiehuis

Het gelegenheidskoor

Het gelegenheidskoor verzorgt voornamelijk uitvaartvieringen en soms ook huwelijks- of jubileumvieringen. Dit koor bestaat uit zangeres / zangeressen en leden van het kerkkoor en van Sine Nomine.
Contactpersoon Jan Eggenkamp T: 0411 - 62 19 77

Dirigent Jan Pijnenborg  of Corné Pijnenburg  
Begeleiding Harrie Termeer
Repetitie Voorafgaand aan een uitvaart               
Lokatie Parochiehuis

Sine Nomine

Het koor Sine Nomine vierde het 50 jarig jubileum in 2015 in de Lambertuskerk en ook in het gemeenschapshuis ‘den Domp’ met een klinkend concert. Sine Nomine zingt profane en geestelijke muziek in vele talen (Latijn, Duits, Nederlands, Engels, Frans, Italiaans). Het koor beschikt over een zeer omvangrijk repertoire: Diverse meerstemmige missen en muziek van o.a. Orlando di Lasso, Bruckner, Mozart, Beethoven, Händel, Brixi, Vittoria, Spirituals en vele mooie Nederlandse werken.
Contactpersoon Wim Smits T: 0411 - 62 14 95

Dirigent             Gerard van Tilburg
Begeleiding Gerard Verhoeven
Repetitie Donderdagavond
Lokatie Gebouw van Cello
Kerkzang Tweede zondag van de maand

Het gregoriaans koor

Het gregoriaans koor verzorgt drie vieringen per jaar. In de op te luisteren vieringen zingt het koor uitsluitend gregoriaans en de celebrant zingt dan alle acclamaties in het Latijn. 
Contactpersoon Jan Eggenkamp T: 0411 - 62 19 77

Dirigent              Gerard van Tilburg
Begeleiding Harrie Termeer
Repetitie Maandagavond (4x per jaar) van 19.00 – 20.00 uur
Lokatie Parochiehuis

Vocaal ensemble "a capella"

Vocaal ensemble "a capella" bestaat uit twee zangers en vier zangeressen. Het ensemble is ontstaan in 2009, met als repertoire een aantal drie- en vierstemmige missen en een groot aantal meestal religieuze zangstukken en liederen van middeleeuwse tot hedendaagse componisten. In diverse talen en uitvoeringen. De naam geeft al aan, dat alles gezongen wordt zonder begeleiding. Het ensemble zingt niet uitsluitend in de eigen parochiekerk, maar ook in kerken en instellingen in de omgeving. Met zo'n kleine groep kun je veel dynamiek en nuances in de muziek aan brengen. Het ensemble hoopt dan ook nog jaren te  kunnen doen.

N-Joy

Begin 2004 kwam vanuit het parochiebestuur de vraag bij zanggroep Vocalis, om de ‘stille’missen in Haaren met zang op te luisteren. Zo werd in mei 2004 onder de naam N-joy de eerste H. Mis gezongen. Buiten de zes HH. Missen die N-joy ieder jaar in Haaren opluistert, zingt N-joy ook in vieringen elders, zoals in Berkel-Enschot, Rosmalen en in het Elisabethziekenhuis in Tilburg. N-joy luistert ook bijzondere vieringen op. N-joy bestaat momenteel uit 14 dames, die met elkaar verantwoordelijk zijn voor het repertoire en de diverse uitvoeringen van de zanggroep.

Sint Jozef Parochie