Kerk St. Jans Onthoofding

1 t/m 7 okt 2022

VIERINGEN

Zondag 2 okt

9.30 uur: Eucharistieviering op de 27e zondag van het jaar m.m.v. gemengd koor Cantate Domino
Misintenties: Jo en Leen Smits ( jgt); Frans en Sjaan van de Wouw-Bruurs (jgt) en zoon Adrie;  Overleden ouders van Laarhoven- van Den Bosch en zonen Harrie, Janus en Sjef (jgt);  Riet de Kort- van den Braak (1e jgt)

KOFFIE DRINKEN

Na de H. mis van zondag 2 okt  bent u van harte welkom voor een kopje koffie/thee in het parochiecentrum

SCHOONMAKEN KERK

Maandag 3 okt grote schoonmaak van de kerk, we beginnen om 9.00 uur. Kom helpen want zoals we weten ‘ vele handen maken het werk licht werk’

8 okt t/m 14 okt 2022

VIERINGEN

Zondag 9 okt

9.30 uur: Eucharistieviering op de 28e zondag van het jaar
Misintenties: Jo van de Wiel en echtgenoot Pierre van de Kerkhof (jgt); Kees Jansen en Liesbeth van Lievenoogen en alle overleden fam. leden (jgt); Riet van Zon-Moorman (1e jgt)

Woensdag 12 oktober

19.00 uur Eucharistieviering Park Stanislaus
Besloten viering alleen voor de bewoners aldaar

Kerk Sint Jans Onthoofding

Kerkstraat 9, 5066 AR Moergestel

Parochiecentrum:

Sint Jansplein 9
5066 AR Moergestel
T: (013) 5132774
E: secretariaat@jozef-parochie.nl

Openingstijden parochiecentrum:

di en do van 10:00-12:00 u.