Alpha-cursus

Start nieuwe Alpha-cursus:

In Oisterwijk gaat op 3 maart een Alpha van start. In twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt.

Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 uur tot 21.30 uur in het jozefcentrum aan de Kerkstraat 95A in Oisterwijk (langs de Petruskerk).

DATUMS
Dinsdagen van 18.30 – 21.30 uur:

3 mrt – 10 mrt – 17 mrt – 31 mrt – 7 apr - 14 apr – 21 april – 5 mei – 12 mei – 19 mei – 26 mei – 2 juni

Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur:

Meer informatie:
alpha.oisterwijk@gmail.com

Christelijk geloof, iets voor jou?

De Alpha-cursus is iets voor jou als je...

•    meer wilt weten over het christelijk geloof
•    wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde
•    nieuwe mensen wilt ontmoeten
•    je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen

De onderwerpen

Op de cursus worden vijftien verschillende thema's van het christelijk geloof besproken, zoals:
•    Is er meer?
•    Wie is Jezus?
•    Bidden: waarom en hoe?
•    Hoe relevant is het christelijk geloof?
•    Hoe leidt God ons?

Het programma

De Alpha-cursus duurt dertien weken. Wekelijks is er een bijeenkomst. Iedere avond start met een gezamenlijke maaltijd, daarna is er een inleiding, waar een groepsgesprek op volgt.

Waar doe je de Alpha-cursus?

De Alpha-cursus wordt verzorgd door een Alpha-team: dat team is interkerkelijk.

Kosten

De Alpha-cursus is gratis, maar er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de maaltijd.