Op bedevaart met de parochie

Op dagbedevaart naar Kevelaer met de parochie

Maandag 3 september gaan we met de parochie op dagbedevaart naar Kevelaer in Duisland.

We vertrekken die dag om 8.30 uur vanuit de Petruskerk in Oisterwijk. 's avonds rond 19.00 uur zijn we daar ook weer terug.
De kosten voor deze dagbedevaart (inclusief koffie en thee in de bus) bedragen € 25,00 euro. De luch komt voor eigen rekening.

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie neem dan contact op met Sandra Hoefnagels, secretariaat St. Jozef parohie
T: 013 - 521 33 76 E: secretariaat@jozef-parochie.nl
Aanmelden uiterljk 26 augustus,

Hier kunt u lezen waar we naartoe gaan als er weer een bedevaartreis vanuit de parochie wordt georganiseerd.

De ene keer zal het een dagbedevaart zijn, een andere keer een aantal dagen. Alleen met onze eigen parochie of samen met een andere parochie.
Zo zijn we in oktober 2016 en 2017 een dagje naar Banneux in België geweest en in juni 2017 hebben we een bedevaartreis gemaakt naar het mooie Fatima in Portugal waar Maria 100 jaar geleden voor het eerst verscheen.

Klik hier voor een terugblik op de dagbedevaart naar Banneux
Klik hier voor een terugblik op de bedevaartreis naar Fatima, Portugal