Kerk St. Jans Onthoofding

23 juni t/m 29 juni 2018

H.MISSEN EN GEBEDSMOMENTEN

Zaterdag 23 juni:

19.00 uur: Kapel Park Stanislaus:  Eucharistieviering op de vooravond van het hoogfeest van de geboorte van de H. Johannes de Doper
Celebrant: pastoor Francis De Meyer
Misintenties: Leen en Jo Smits

Zondag 24 juni:

09.30 uur: Kerk St. Jans Onthoofding: Woord- en Communieviering op het hoogfeest van de geboorte van de H. Johannes de Doper m.m.v. gemengd koor Cantate Domino
Celebrant: Diaken Vincent te Plate
Misintenties: : Hendrikus en Cornelia van Overdijk Kemps, zoon Piet en dochters Nelly en Riet; Jo van Oirschot-van Velthoven (jgt.)

Dinsdag 26 juni

9.00 uur: Mariakapel kerk St. Jans Onthoofding: Eucharistieviering vervalt

19.30 uur: Kerk St. Jans Onthoofding: Plechtige Eucharistieviering b.g.v. de liturgische feestdag van de heilige Jozefmaria Escrivá, stichter van het Opus Dei met aansluitend een informele ontmoeting in het parochiecentrum. Voorafgaand biechtgelegenheid vanaf een half uur voor aanvang van de heilige Mis.

Woensdag 27 juni:

19.00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering met aansluitend litanie van het Heilig Hart van Jezus

Donderdag 28 juni:

9.00 uur: Mariakapel kerk St. Jans Onthoofding: Eucharistieviering vervalt

Maandag 25 juni: 9.00-13.00 uur: Schoonmaak van de kerk

SCHOONMAAK KERK

Op maandag 25 juni zal de kerk weer een schoonmaakbeurt krijgen. De vorige beurten zijn zeer goed en vlot verlopen omdat vele parochianen zijn komen helpen. Graag zouden we de 25e juni ‘s morgens weer op extra hulp kunnen rekenen. Hebt u zin en tijd, kom dan van 9.00 u tot 13.00 u de schoonmaakploeg ondersteunen. Hartelijk dank!

IN MEMORIAM

Op vrijdag 15 juni hebben in onze kerk afscheid genomen van twee parochianen: ’s morgens van Sjaan van Lieshout-de Loos, in de leeftijd van 95 jaar, en ’s middags van Gerrie Erven die op 62-jarige leeftijd door een noodlottig ongeval in Moergestel is komen te overlijden.

Bovendien hebben we op zaterdag 16 juni in onze kerk ook afscheid moeten nemen van Joop van de Berg, de gewezen directeur van de Moergestelse basisschool ‘De Graaf van Ursel’. Hij is op een paar dagen na 90 jaar geworden.

We wensen de betreffende families veel sterkte bij het overlijden van hun dierbare en hopen dat onze overledenen voor altijd in Gods beschermende hand behoed mogen worden.

Kerk Sint Jans Onthoofding

Kerkstraat 9, 5066 AR Moergestel

Parochiecentrum:

Sint Jansplein 9
5066 AR Moergestel
T: (013) 5132774
E: st.jansonthoofding@jozef-parochie.nl

Openingstijden parochiecentrum:

di, do en vr. van 10:00-12:00 u.

Voor noodgevallen:

T: (06) 20 68 05 41