Kerk St. Jans Onthoofding

9 dec t/m  15 dec 2017

H.MISSEN EN GEBEDSMOMENTEN

Zaterdag 9 december:

19.00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering op de vooravond van de tweede zondag van de Advent met samenzang.
Celebrant: pastor Ad Verest
Misintenties: Voor overleden ouders

Zondag 10 december:

9.30 uur: Kerk St. Jans Onthoofding: Kerk St. Jans Onthoofding: Eucharistieviering m.m.v. gemengd koor Cantate Domino
Celebrant: pastoor Francis De Meyer
Misintenties: Harry en Adriana Wolfs-Denissen en kleinzoon Erik de Laat (jgt.)

Dinsdag 12 december :

9.30 uur: Aanbidding van het Allerheiligste

Woensdag 13 december:

09.00 uur: In het parochiecentrum: moment van gebed en meditatie
19.00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering

Donderdag 14 december:

SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK

Van 4 t/m 15 december voert Omroep Brabant actie om de Voedselbanken te ondersteunen met de actie ‘Samen voor de Voedselbank’. Daarbij is alle hulp welkom. In Moergestel organiseert de MOV-werkgroep weer deze actie. Meedoen is simpel;  doe een doosje met artikelen in de winkelwagen bij de supermarkt in ons dorp. De winkelwagen staat nabij de kassa rechts bij de uitgang. Uw producten kunnen eveneens afgegeven worden in het parochiecentrum van Moergestel op vrijdag 8 en 15 december van 10 tot 12 uur. MOV zorgt ervoor dat de opbrengst terecht komt bij de Voedselbank Tilburg.

16 dec t/m  22 dec 2017

H.MISSEN EN GEBEDSMOMENTEN

Zaterdag 16 december:

19.00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering op de vooravond van de derde zondag van de Advent met samenzang.
Celebrant: pastor Ad Kennes
Misintenties: voor een zieke nicht Lian; Petrus Wolfs en Henrica Pijnenburg, dochters, zonen en schoonzonen (jgt.); overleden ouders van de Meijdenberg-van Gils (jgt.); Jan Burgers e.v. Pieta Burgers-Heijms; Rienus den Otter e.v. Pieta Corrie den Otter-van de Pol;

Zondag 17 december:

9.30 uur: Kerk St. Jans Onthoofding: Kerk St. Jans Onthoofding: Eucharistieviering met samenzang
Celebrant: pastor Ad Verest
Misintenties: Hendrikus en Cornelia van Overdijk-Kemps, zoon Piet en dochters Nelly en Riet; Marie Rijnen-van Esch (jgt.); Marie Rijnen-van Esch (jgt.); Petronella Maria van Iersel-Beerens e.v. Gerardus van Iersel en dochter Corry van den Boer-van Iersel (jgt.); overleden ouders Petrus Denissen en Adriana van Hest, zoon Peter en schoonzonen Antoon, Noud en Jan (jgt.); Kees Wolfs e.v. Joke Wolfs-de Kant (jgt.)

Dinsdag 19 december :

9.30 uur: Aanbidding van het Allerheiligste

Woensdag 20 december:

09.00 uur: In het parochiecentrum: moment van gebed en meditatie vervalt
19.00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering

Donderdag 21 december:

AGENDA

Vrijdag 15 december: 16-17 uur Repetitie kinderkoor voor Kerstgezinsviering in parochiecentrum.
Maandag 18 december: 9.00 uur Kerststal wordt gezet in de kerk.
Maandag 18 december: 17-18 uur Repetitie kinderkoor voor Kerstgezinsviering in parochiecentrum.

SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK

KERSTAVOND: KINDER-KERSTSPEL

Tijdens de Kerstgezinsviering op Kerstavond 24 december om 17.00 uur zullen we zoals voorgaande jaren een Kerstspel uitvoeren. We zijn op zoek naar kinderen die hierin een rol willen spelen. U kunt uw kind daarvoor opgeven via ehc.moergestel@jozef-parochie.nl.

Als uw kind graag Kerstliedjes mee wil zingen tijdens de viering met het kinderkoortje kunt u uw kind daarvoor ook aanmelden via hetzelfde emailadres. Kinderen zijn altijd welkom om vrijblijvend mee te komen zingen tijdens de repetities van het koortje (iedere maandag van 17.00-18.00 uur).

Ook als uw kind misdienaar zou willen worden of dit graag een keer wil proberen, kunt u contact opnemen met pastor Ad.

KERSTSTAL BIJ PARK STANISLAUS

Afgelopen week is er door de vrijwilligers van de parochie weer een Kerststal geplaatst in de binnentuin van Park Stanislaus. Doordat de tuin daar een andere inrichting heeft gekregen, kan de Kerststal die we daar de afgelopen jaren steeds geplaatst hebben niet meer staan. Gelukkig hebben we een prachtige andere Kerstgroep gevonden zodat de bewoners van Park Stanislaus, de kinderen van de beide basisscholen én uiteraard alle dorpsbewoners toch een bezoekje kunnen brengen aan het Kindje in de kribbe.

Kerk Sint Jans Onthoofding

Kerkstraat 9, 5066 AR Moergestel

Parochiecentrum:

Sint Jansplein 9
5066 AR Moergestel
T: (013) 5132774
E: st.jansonthoofding@jozef-parochie.nl

Openingstijden parochiecentrum:

di, do en vr. van 10:00-12:00 u.

Voor noodgevallen:

T: (06) 1029 43 58