Kerk St. Jans Onthoofding

11 aug t/m 17 aug 2018

VIERINGEN

Zaterdag 11 aug:

19.00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering op de vooravond van de 19de zondag door het jaar met samenzang
Misintenties: Cato Rijnen e.v. Jan van den Boogaart (jgt.) en voor Jan (verj.);

Zondag 12 aug:

09.30 uur: Kerk St. Jans Onthoofding: Eucharistieviering met samenzang
Celebrant: pastoor Francis De Meyer
Misintenties: Frans Vugts (jgt.)

Woensdag 15 aug

19.00 uur: Achter de Mariakapel aan de Oisterwijkseweg: Eucharistieviering b.g.v. Maria Tenhemelopneming m.m.v. gemengd koor Cantate Domino
Celebrant: pastoor F. De Meyer
Misintentie: Jan Rijnen e.v. Mieke Rijnen-van Dijk (jgt.); John van den Hout e.v. Heidi Rijnen en papa van Ann; Opa en oma Rijnen-Verhoof; Opa en oma van Dijk-van Overdijk en overleden familieleden; Jan en Dien Hoosemans-van Summeren.

IN MEMORIAM

Op woensdag 19 juli hebben we in onze kerk afscheid genomen van Jeanne Rijnen-Wittens. Ze heeft 75 jaar mogen worden. Jeanne stond bekend als een hele lieve vrouw en moeder, die voortdurende gefocust was op haar man en haar gezin en alles deed om de liefde en eensgezindheid te bewaren. De getuigenissen tijdens haar uitvaart bevestigden deze grondhouding. We mogen bidden en hopen dat zij nu aangekomen is op de plek waar de ‘liefde eeuwigheidswaarde” heeft.

OPENINGSTIJDEN PAROCHIECENTRUM

Vanaf 16 augustus is het parochiecentrum weer geopend tijdens de normale openingstijden.

18 aug t/m 24 aug 2018

VIERINGEN

Zaterdag 18 aug:

19.00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering op de vooravond van de 20e zondag door het jaar met samenzang
Celebrant: pastoor Francis De Meyer
Misintenties: Voor al onze dierbare overledenen

Zondag 19 aug:

09.30 uur: Kerk St. Jans Onthoofding: Eucharistieviering met samenzang
Celebrant: pastoor Francis De Meyer
Misintenties: Kees Horrevorts en overleden ouders Horrevorts van de Sande (jgt); Wim van de Brugge e.v. Sjaan Michels (jgt)

Woensdag 20 aug

19:00 uur: Kapel Park Stanislaus: Eucharistieviering

DOOP

Op zondag 12 augustus is Bram van de Wouw gedoopt, wij wensen zijn ouders Nik en Linda van de Wouw-Mallens veel geluk toe.

OPENINGSTIJDEN PAROCHIECENTRUM

Het parochiecentrum is weer normaal geopend.

Kerk Sint Jans Onthoofding

Kerkstraat 9, 5066 AR Moergestel

Parochiecentrum:

Sint Jansplein 9
5066 AR Moergestel
T: (013) 5132774
E: st.jansonthoofding@jozef-parochie.nl

Openingstijden parochiecentrum:

di, do en vr. van 10:00-12:00 u.

Voor noodgevallen:

T: (06) 20 68 05 41