Sint Jozef Parochie

Vrijwilligers gezocht

Wie komt er helpen om de St. Petruskerk schoon te houden

Sinds jaren is er in de Petruskerk een poetsgroep actief die ervoor zorgt dat onze kerk steeds schoon en netjes blijft voor de eredienst. Ook het St. Jozefcentrum wordt door deze groep keurig bijgehouden. Echter, deze dames worden een jaartje ouder en zouden erg graag wat ondersteuning krijgen. 1 x in de maand op de maandagmiddag wordt er gewerkt in de kerk en het Jozefcentrum. Als u tijd en zin hebt zouden we er zeer mee geholpen zijn als u onze poetsgroep zou willen komen versterken. U kunt zich aanmelden bij het centraal secretariaat T: 013-213376 of E: secretariaat@jozef-parochie.nl of bij Rietje Hommen. 


Vrijwilligers gezocht voor de H. Lambertuskerk in Haaren

Lectoren:

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen (m/v) die het leuk vinden om tijdens Eucharistievieringen de lezingen en de voorbeden voor te lezen. Je leest middels een schema in het weekeinde (zaterdag tijdens de viering om 19.00 uur en zondag tijdens de viering van 9.30 uur) en op feestdagen. Mocht u graag actief deelnemen aan de liturgie als lector en geen probleem hebben met spreken voor een grotere groep mensen, meld je dan nu aan.

Uitvaartacolieten:

We zijn dringend op zoek naar hen (m/v) die wat tijd willen en kunnen besteden als acoliet bij uitvaarten en ook tijdens de korte plechtigheid daarna op het kerkhof. Je zorgt er dus mede voor dat het afscheid van een medeparochiaan in de kerk en daarna op het kerkhof op een waardige manier kan verlopen. Onze groep wordt helaas steeds kleiner en bestaat nog maar uit een paar acolieten Het zou fijn zijn als die kan worden uitgebreid, zodat er om toerbeurt kan worden meegelopen. Wie komt onze groep versterken?

Voor meer informatie of aanmelden bel of mail naar het parochiehuis
T: 0411- 623749 E:
h.lambertus@jozef-parochie.nl


Vrijwilligers gezocht voor tienerclub 412 

Mensen die mee willen helpen bij deze leuke kerkelijk/oecumenische club voor jeugd tussen 12-16 jaar op wat zaterdagavonden in de Voorhof in Oisterwijk! Spelletjes, discussie, nadenken, knutselen, chillen en vieren: geef je op: info@club412.nl  Er is iedere 2 weken club op de zaterdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.


Voor onze bloemsiergroep in Moergestel 

Wij, 6 enthousiaste dames, zorgen reeds diverse jaren ervoor dat onze kerk bij iedere gelegenheid steeds opnieuw mooi versierd is middels de bloemversiering. We doen dit om toerbeurt en op hoogfeestdagen trekken we gezamenlijk op en zorgen ervoor dat de kerk extra feestelijk is aangekleed. We zoeken enthousiaste en creatieve mensen die onze werkgroep willen versterken. Is dit iets voor jou? Neem dan contact op met Sandra Hoefnagels T: 06 28715664


Begraafplaats Petruskerk Oisterwijk 

Heeft u groene vingers? En heeft u op maandagmiddag tijd over? De begraafplaats bij de Petruskerk is op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers voor het groenonderhoud. Iedere maandagmiddag tussen 13:00-16:30 wordt er gewerkt aan het onderhoud van deze begraafplaats door een team enthousiastelingen, die graag versterking in hun team wensen. Bent u diegene die hen komt helpen? Graag een telefoontje naar: 013-213376 of mailtje naar: secretariaat@jozef-parochie.nl

Sint Jozef Parochie