Vormselvoorbereiding 2023

De parochie St. Jozef start in januari 2023 a.s. met de voorbereiding van het H. Vormsel voor alle kinderen uit Haaren, Moergestel en Oisterwijk.

De Vormselvoorbereiding zal plaats vinden in het St. Jozef Centrum, Kerkstraat 95A te Oisterwijk. De vormselviering vindt voor alle kinderen uit de parochie plaats op Zaterdag 1 april 2023 om 19.00 uur in de St. Petruskerk in Oisterwijk. Het H. Vormsel zal worden toegediend door Mgr. R. Mutsaers.

Kinderen in de leeftijd van 11/12 jaar en dit schooljaar in groep 8 zitten, zijn van harte welkom om deel te nemen. Ook jongeren die al naar het voortgezet onderwijs gaan kunnen meedoen aan het project om hun H. Vormsel te mogen ontvangen.

Alle kinderen die vier jaar geleden hun eerste H. Communie hebben gedaan, ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

U bent samen met uw kind van harte welkom op de informatieavond waar wij u informatie zullen geven over het Vormselproject, het verloop van de voorbereidingen en over de Vormselviering zelf.

Deze algemene informatieavond vindt plaats op:
Donderdag 15 december a.s. van 19.30 tot 20.30 uur
Locatie: St. Jozef Centrum , Kerkstraat 95A in Oisterwijk.

U kunt zich aanmelden voor de informatieavond via e-mail