Speciaal voor tieners

4U! & HIGHTIME

Het 4U!-team is een werkgroep van de Katholieke Charismatische Vernieuwing die momenteel bestaat uit 8 studenten tussen de 19 en 24 jaar. Zij zijn zelf in hun tienerjaren naar 4U! en Hightime geweest en hebben tijdens de kampen zelf ontdekt dat God een persoonlijke God is die van ons houdt en met wie je een relatie kunt hebben. Omdat 4U! en Hightime zo'n verschil hebben gemaakt in hun eigen levens, willen ze nu niets liever dan zoveel mogelijk tieners in Nederland hetzelfde laten meemaken.  Daarom hebben ze niet alleen een online 4U!, maar willen ze ook naar JOU toe komen! Het thema voor deze 4U! is "Roadtrip".

Op donderdagmiddag 6 augustus komen een aantal 4U!-teamleden naar het Jozefcentrum in Oisterwijk om een supergaaf programma te draaien, zo kan je ook gezellig met je vrienden samen komen.

De Roadtrip is eigenlijk een 4U! kamp in één middag. Dus een mooie gelegenheid voor nieuwe tieners om kennis te maken met 4U!.

Aanmelden voor 4U! team Roadtrip

Geef je op via dit formulier  of stuur een mail
Voor vragen over de Roadtrip: mail of kijk dan op onze website

Het programma van de Roadtrip is van 13.00 tot 17.00
We willen alle deelnemers die meedoen met de Roadtrip om een vrijwillige bijdrage vragen (richtprijs 5 euro).

Globaal overzicht programma
(onder voorbehoud van wijzigingen)

13.00:  Inloop / welkom
13.10:  openingsspellen
13.30:  programma over racisme
14.30:  korte pauze
14.45:  spel / lofprijzing / oid.
15.00:  ministry
16.00:  groot spel (minigames)
17.00:  einde