Terugblik Pinksterenviering

Wat was het weer bijzonder in het Natuurtheater!! Om half 11 brak de zon door en werd het steeds gezelliger op het speelplan. Er hing al een touw met vlammetjes, er waren bloemen en een kaars en op de achtergrond het decor van Hans en Grietje. Elkaar verstaan was het thema en dat liep door de hele viering. Marion en Lineke begeleidden heel mooi de liederen, die wij samen met Henk zongen. De kinderen hadden quizvragen, die goed beantwoord werden. Zouden we met het ontvangen van de geest betere mensen kunnen worden? Het werd zo mooi uitgelegd dat dat zeker moet lukken.

In het theater werd € 482,44 opgehaald voor de Fynn Foundation voor dove kinderen overal in de wereld en op het gironummer kwam € 110,- binnen:
dus bijna € 600,- samen!! Veel dank!!

Tot volgend jaar! Marijke
Marijjke Blesgraaf