Sint Jozef Parochie

Alpha Youth

Voor jongeren vanaf 15 jaar

In Oisterwijk gaat binnenkort een Alpha Youth van start. Deze cursus bestaat uit 10 gezellige avonden waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe.

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha Youth echt iets voor jou!
Wat is Alpha Youth? Met andere jongeren ga je op zoek naar antwoorden. Je eet gezellig samen. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je daar met z’n allen over door. Onderwerpen die aan bod komen zijn oa: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’ Geen vraag is te gek om te stellen.

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe vrienden. Je denkt samen na over 10 inspirerende topics. Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Welkom

Lijkt het je wat? De cursus vindt wekelijks plaats op de woensdagavond van 18:30 tot 21.30 uur in het jozefcentrum aan de Kerkstraat 95A in Oisterwijk (langs de Petruskerk)
Je bent van harte welkom tijdens de introductieavond op woensdag 3 november om 18:30 uur. Daarna kun je beslissen of je verder gaat of niet. Voor meer informatie, vragen en aanmelding: alpha.oisterwijk@gmail.com
 

Sint Jozef Parochie