Alpha cursus gaat weer van start

Wij hebben goed nieuws! Op dinsdag 29 september gaan we weer van start met de Alpha-cursus!

De “Alpha” is een beginnerscursus voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Maar ook voor diegene die zijn geloof wil verdiepen of wil groeien in persoonlijke ontwikkeling of in relatie met God.
Op een interactieve en laagdrempelige manier wordt er tijdens 10 bijeenkomsten stapsgewijs uitleg gegeven over allerlei aspecten van het christelijk geloof. Daarbij is er ruimte voor ontmoeting, onderlinge uitwisseling en het delen van ervaringen.

Spreekt je dit aan? Of ben je eenvoudigweg op zoek naar antwoorden over de zin van het leven, dan is de Alpha cursus écht iets voor jou! Iedereen kan deelnemen, jong of oud, gelovig of niet gelovig, kerkelijk of niet kerkelijk. U/jij bent van harte welkom!

De cursus wordt in Oisterwijk gegeven door mensen van de protestantse en katholieke kerk. Iedere avond start met een maaltijd. Dit is namelijk het belangrijkste aspect van de Alpha: elkaar ontmoeten in een ongedwongen, gezellige en open sfeer waarin we samen kunnen delen wat ons bezig houdt.
De cursus is gratis en vindt plaats wekelijks op dinsdagavond van 18.30 uur tot 21.30 uur in het jozefcentrum aan de Kerkstraat 95A in Oisterwijk (langs de Petruskerk).

Vanzelfsprekend zullen we bij de praktische organisatie rekening houden met de coranaregels die vanuit de overheid en het RIVM op het moment worden gesteld.

Voor verdere informatie, vragen en aanmelding: alpha.oisterwijk@gmail.com