Aanmelden weekendvieringen

Haaren: Zondag 9.30 uur (H. Lambertuskerk)

Aanmelden alleen telefonisch bij Jolanda Franken van ma t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur Tel: 06 – 29 05 75 46

Moergestel: Zondag 9.30 uur (Kerk St. Jans Onthoofding)

Aanmelden alleen telefonisch bij Jacqueline Vis telefonisch: 06 – 52 10 42 51  of in het parochiecentrum. Dit kan op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Oisterwijk: Zaterdag 17.00 uur (H. Joanneskerk) en Zondag 11.00 uur (St. Petruskerk)

Aanmelden alleen telefonisch via Sandra Hoefnagels bij het centraal secretariaat op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 uur en 13.00 uur. Tel: 013 – 521 33 76

Coronamaatregelen zijn:

•    Voorlopig niet meer dan dertig gelovigen bij een viering, exclusief
     bedienaren
•    Er is een advies van de regering dat aanwezigen een mondkapje dragen
•    Zang vindt enkel plaats door een cantor of enkele zangers.
•    Samenzang is niet toegestaan
•    Bij binnenkomst handen ontsmetten
•    Houd 1,5 meter afstand
•    Thuisblijven bij verkoudheid of ziekte.

Doordeweekse eucharistievieringen:

Deze vieringen vinden plaats in de Kerk en niet in de dagkapel om de afstand te kunnen blijven waarborgen. Actuele dagen en tijden kunt u vinden onder de diverse kerken of via deze link. De viering op woensdag in Kapel Park Stanislaus is besloten en alléén voor de bewoners zelf.