Tienerclub Club412

Club412 is een oecumenische tienerclub voor tieners van ongeveer 12 tot en met 16 jaar. Op dit moment hebben we tieners vanuit de kerken in Haaren, Moergestel en Oisterwijk. Ongeveer elke twee weken komt de club samen en praten we samen, discussiëren over muziek, vriendschap, geloof en nog veel meer. Met de gekste spelletjes wordt het een super toffe avond. Iedereen is welkom, gelovig of niet. Dus neem ook je vrienden mee!

Waar staat Club412 voor

4 12 komt uit Timoteüs 4:12. In die tekst staat namelijk het volgende: “Sta niemand toe dat hij vanwege je jeugdige leeftijd op je neerkijkt, maar wees voor de gelovigen een voorbeeld in wat je zegt, je levenswijze, in liefde, geloof en zuiverheid.”

Waar     In het jeugdhonk in de Voorhof aan de Kerkstraat 64 te Oisterwijk
Voor wie     Alle tieners van 12 tot en met 16 jaar
Wanneer     Zaterdagavond van 19.30 tot 21.30 uur

Sirkelslag

Vrijdag 2 februari waren 17 tieners naar Club412 gekomen Er was geen gewone clubavond, maar Club412 deed mee  in de Sirkelslag. In heel Nederland  waren er 613 groepen die op hetzelfde tijdstip op verschillende locaties mee speelden. Klaas van Kruistum  moedigde alle teams aan via een live verbinding.
De avond stond in het thema van Ester en  onvoorwaardelijke liefde. Klaas vertelde het verhaal en legde de spellen uit.
Vanaf een  meter afstand chips gooien  naar een gezicht  vol slagroom (de schoonheidsbehandeling), met een bezemsteel op je rug door een vuilniszak kruipen  (hou jij je rug recht bij tegenslag?), meelwormen met eetstokjes opeten, en  een boodschap doorgeven door in vanillevla te schrijven etc

Het team uit Bunschoten heeft helaas de winst voor onze neus weggepakt, maar we zijn wel 15de geworden van onze regio!
Een super leuke avond met veel gezelligheid en pizza!
Doe jij volgend jaar ook mee met Sirkelslag?
Of kom je langs bij Club412 voor een gewone clubavond?! Tot snel!

Wil je een vraag stellen stuur dan een mail of kijk op facebook.

Hieronder enkele websites speciaal voor jongeren:

- jongkatholiek.nl
- RK Aktiviteiten speciaal voor jongeren