Activiteiten rondom Advent / Kerstmis

In de periode voorafgaand aan het feest van Kerstmis worden er voor de jeugd in onze parochie jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd.

Lees hier een verslagje met foto’s over het maken van de kerststalletjes in 2016

Het komend jaar staan de volgende activiteiten op het programma:

Adventskransen maken

Zondag 3 december is de eerste Zondag van de Advent. Aan het begin van de adventperiode organiseren we in de parochie een activiteit voor de jeugd. Kinderen uit de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom om een adventskrans te komen maken. We zullen in de kerk vertellen over de betekenis van de adventtijd en de kinderen mogen een adventkalender maken. Deelname aan deze activiteit is gratis. De kinderen kunnen gebracht en gehaald worden, maar ouders zijn ook welkom om tijdens de middag aanwezig te zijn.

Dit gaan we doen op woensdag 29 november van 14.30 tot 16.00 uur in Oisterwijk in het St. Jozef Centrum, Kerkstraat 95a en van 14.00 tot 16.00 uur in Haaren in het parochiehuis, Driehoeven 1a

De zelfgemaakte adventskransen worden door de pastor ingezegend waarna de kinderen ze mee naar huis mogen nemen.

Lees hier  meer informatie over de Adventskransen

Kerst Gezinsvieringen

H. Lambertuskerk-Haaren:

Zondag 24 december, 19.00 uur
Gezinsviering met Kerstspel en kinderkoor

Maandag 25 december, 11.30 uur:
Kindje wiegen voor de allerkleinsten

St. Jans Onthoofding-Moergestel:

Zondag 24 december, 17.00 uur:
Gezinsviering met Kerstspel en kinderkoor

H. Joanneskerk-Oisterwijk:

Zondag 24 december, 19.00 uur: