Vormselvoorbereiding 2018/2019

De parochie St. Jozef start in november a.s. met de voorbereiding van het H. Vormsel voor alle kinderen uit Haaren, Moergestel en Oisterwijk. De Vormselvoorbereiding zal plaats vinden in het St. Jozef Centrum, Kerkstraat 95A te Oisterwijk.

De vormselviering vindt voor alle kinderen uit de parochie plaats op zaterdag 23 maart 2018 om 19.00 uur in de St. Petruskerk in Oisterwijk. Het H. Vormsel zal dit jaar worden toegediend door Mgr. Schröder.

Kinderen in de leeftijd van 11/12 jaar en die dit schooljaar in groep 8 zitten, zijn van harte welkom om deel te nemen. Ook jongeren die al naar het voortgezet onderwijs gaan kunnen meedoen aan het project om hun H. Vormsel te mogen ontvangen.

Alle kinderen die vier jaar geleden hun eerste H. Communie hebben gedaan, ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

U bent samen met uw kind van harte welkom op de informatieavond waar wij u informatie zullen geven over het Vormselproject, het verloop van de voorbereidingen en over de Vormselviering zelf.

Deze algemene informatieavond vindt plaats op:
Donderdag 8 november a.s. van 19.30 tot 20.30 uur
Locatie: St. Jozef Centrum , Kerkstraat 95A in Oisterwijk.

U kunt zich aanmelden voor de informatieavond via
E: vormsel@jozef-parochie.nl

Het inschrijfformulier krijgt u op de avond zelf of u kunt het
hier downloaden en inleveren tijdens de informatie avond.

Contactpersonen:
Jolanda Franken        tel.  06 29057546       (Haaren
Tonnie Roozen           tel.  06 22038769       (Moergestel)
Nelleke Massuger      tel.  06 21503948       (Oisterwijk)