Vormselvoorbereiding 2019/2020

De parochie St. Jozef start in november a.s. met de voorbereiding van het H. Vormsel voor alle kinderen uit Haaren, Moergestel en Oisterwijk.

De Vormselvoorbereiding zal plaats vinden in het St. Jozef Centrum, Kerkstraat 95A te Oisterwijk. De vormselviering vindt voor alle kinderen uit de parochie plaats op 22 maart 2020 om 11.00 uur in de St. Petruskerk in Oisterwijk. Het H. Vormsel zal dit jaar worden toegediend door Mgr. R. Mutsaers.

Kinderen in de leeftijd van 11/12 jaar en dit schooljaar in groep 8 zitten, zijn van harte welkom om deel te nemen. Ook jongeren die al naar het voortgezet onderwijs gaan kunnen meedoen aan het project om hun H. Vormsel te mogen ontvangen.

De informatieavond heeft inmiddels plaats gevonden:
Was u die avond niet aanwezig maar uw kind wil alsnog meedoen met de voorbereidingen voor het vormsel stuur dan even een berichtje naar vormsel@jozef-parochie.nl of neem telefonisch contact op met een van onderstaande contactpersonen.

Contactpersonen:
Jolanda Franken        tel.  06 29057546       (Haaren)
Nelleke Massuger      tel.  06 21503948       (Oisterwijk en Moergestel)