17 dec 2017: Familie-kerstvoorstelling, Samenzang

Buiten is het koud en donker, maar in onze ruimte brandt het warme licht.
Het vuur wordt wat opgestookt.
Engelenkoren zingen en in de verte loopt zelfs een herder met zijn schapen.
Drink samen wat glühwein en eet straks een hapje mee in “De Tempelier”.
Maar kom nu maar allemaal naar binnen. Laat je onderdompelen in de kerstsferen met het kerstverhaal! Aanschouw het kerstspel en zing de bekende liederen samen met ons mee.

Hierbij nodigen wij u uit, om samen deze voorstelling te komen bezoeken in Haaren. Cello gaat dat allemaal samen doen op zondag 17 december vanaf 17.00 uur in de H. Lambertuskerk in Haaren in samenwerking met het koor van Sine Nomine. Het zal er een aaneenschakeling zijn van zang, kerstspel met levende have en prachtige muziek. Natuurlijk is de kerk in een rustige en passende sfeer aangekleed en verlicht.

De kerkdeuren gaan voor u om precies 16.30 uur open.
Toegangsbewijzen hiervoor zijn GRATIS te bestellen vanaf nu op de onderstaande e-mailadressen:
svanderbolt@cello-zorg.nl
pjanssen@cello-zorg.nl

Na het kerstspel is er natuurlijk een mogelijkheid om het kindje te bezoeken in de kerststal. De kerststal zal meteen na het Kerstspel te bezoeken zijn. Meer dan de moeite waard dus om vooraf ook een kijkje te gaan nemen.

Afsluitend is er de mogelijkheid om met de familie, vrijwilligers en begeleiding deel te nemen aan de kerstmaaltijd in “De Tempelier” Klaver 2 in Haaren. Gezellig een hapje eten met muziek in kerstsfeer. De kosten hiervoor zijn € 5,- en u kunt zich hiervoor aanmelden bij de aangegeven e-mail adressen in dit bericht.

Wij wensen u hele fijne feestdagen toe en wellicht tot zondag 17 december.

Werkgroep Samenzang en Kerstspel