Samen voor de voedselbank

Samen voor de Voedselbank

Van 4 t/m 15 december  voert Omroep Brabant actie om de Voedselbanken te ondersteunen met de actie ‘Samen voor de Voedselbank’. Daarbij is alle hulp welkom. In Moergestel organiseert de MOV-werkgroep weer deze actie. Doel is om de medemensen, die het hard nodig hebben, te ondersteunen liefst met langer houdbare producten, zoals koffie en thee, rijst of pasta, soep, beleg voor de boterham en melk.
Meedoen is simpel;  doe een doosje met artikelen in de winkelwagen bij de Jumbo. De winkelwagen staat nabij de kassa rechts bij de uitgang. MOV zorgt ervoor dat de opbrengst terecht komt bij de Voedselbank Tilburg.

Welke producten zijn nodig?

• Thee, in alle soorten en maten. Liefst in doosjes vanwege het stapelen.
• Koffie voor filtermachines, geen pads of cups.
• Rijst, liefst in standaardpak. Mag wit of bruin.
• Pasta, liefst in pak vanwege stapelen.
• Pastasaus, in pak, niet in pot.
• Soep in blik, liefst niet in slappe pakken.
• Zoet beleg, hagelslag is fijn want dat zit in een pak maar jam of pindakaas of chocopasta mag ook.
• Lang houdbare melk, liefst in pak.

MOV hoopt dat u met een ruim hart mee wilt doen aan deze actie. Meer mag en minder is ook welkom.