Parochie steunt team België

De Belgische vlag is gespot in de kerktoren van de H. Lambertuskerk te Haaren! We weten dat het Nederlands voetbal elftal de eindronde van het Wereldkampioenschap voetbal 2018, dat op dit moment gehouden wordt in Rusland, niet heeft gehaald. Dat er Belgische sentimenten zijn binnen onze parochie muren dat kon men uiteraard wel vermoeden. Het feit dat het Belgisch voetbal het goed doet op de wereldkampioenschappen hebben enkelen ertoe bewogen om alvast de vlag in de top te heisen!

België staat op dit moment in de halve finale en moet het op dinsdag 10 juli opnemen tegen Frankrijk, een geduchte tegenstander. Onze pastoor is al te blij met de support van alle parochianen van de St. Jozefparochie gezien zijn dankwoord aan het einde van de H. Mis op zondag 8 juli j.l. ;-).

Nou vooruit: zet 'm op Rode D..... op naar de finale! En laat aan de Ollanders maar zien hoe je een finale moet winnen.