16 april: Matthaüs Passion St. Petruskerk

Het Bachkoor Brabant is een projectkoor uit Breda. Het koor voert sinds 1993 onder leiding Geert van den Dungen de Matthäus Passion meerdere keren per jaar uit. Het koor is voor deze gelegenheid geselecteerd uit de beste amateur Bach-koristen die de provincie rijk is. Daarnaast werken mee: het Barokorkest Florilegium Musicum en een jonge, internationale solistencast, bestaande uit Adriaan De Koster (evangelist), David Visser (Christus), Nikki Treurniet (sopraan), Oscar Verhaar (countertenor), Sebastian Brouwer (tenor) en Joep van Geffen (bas).

De Matthaüs Passion vindt plaats in de St. Petruskerk op dinsdag 16 april om 19.00 uur.

De entreeprijs is € 38,50. Dit is inclusief: koffie/thee in de pauze en programmaboekje

Kaarten reserveren kan door het versturen van een e-mail aan Petrusconcertenoisterwijk@gmail.com of bij het verkooppunt: Boekhandel Oisterwijk, Kerkstraat 2 te Oisterwijk.

Meer gegevens over dit unieke concert en over de kaartverkoop zijn te vinden op de website matthauspassion of bel naar: 06-122703344