Sint Jozef Parochie

Lourdesreis bisdom Den Bosch 2018

Gaat u mee naar Lourdes?

Van dinsdag 11 t/m zondag 16 september zal er een bedevaart naar Lourdes (per vliegtuig) worden georganiseerd. De Lourdes¬groep Bisdom ‘s Hertogenbosch begeleidt al meer dan 20 jaar bedevaartreizen naar Lourdes, in samenwerking met het ‘Huis van de Pelgrim’

De groep bestaat uit vrijwilligers en verzorgsters die voor u vele hand en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. De bedevaartreis is daardoor geschikt voor jong en oud, ziek en gezond; de combinatie van ouder met zoon of dochter kan heel bijzonder zijn. Deelnemers die extra zorg nodig hebben kunnen in het zorghotel verzorgd worden door onze eigen Nederlandse vrijwilligers van het ‘Huis van de Pelgrim’.

Het vliegtuig vertrek vanaf Maastricht Airport, maar er worden vanuit Brabant bussen ingezet naar Maastricht. Tijdens de bedevaart naar Lourdes wordt U een volledig verzorgd programma aangeboden. U kunt deelnemen aan vieringen, processies, verdiepingsmomenten, wandelingen door Lourdes en excursies naar de Pyreneeën.  Voor aanvullende informatie, brochure en opgave belt U met Joke, Wilma of Peter. 

Bezoek ook onze website www.lourdes-groep.nl 

Cliënten bij Zorgverzekeraar CZ kunnen onder voorwaarden in aanmerking komen voor een flinke korting op de reissom.  Meer informatie hierover bij Joke of Wilma.

Joke Hoekman, reisleidster
T: 06 - 42 34 77 29
E: jokehoekman@ziggo.nl
E: contact@lourdes-groep.nl

Sint Jozef Parochie