Activiteiten Kinderclub St. Jozef 2018 - 2019

Anderhalf jaar geleden zijn we gestart met een nieuwe kinderclub in onze parochie voor kinderen van 7 t/m 12 jaar uit Haaren, Moergestel en Oisterwijk, Tijdens de avonden, die 1x per maand plaatsvinden op de dinsdagavond, komen we in het St. Jozef centrum bij elkaar voor catechese maar vooral ook om een gezellige avond te hebben door samen op een eigentijdse en creatieve manier bezig te zijn met het geloof.

De avonden worden druk bezocht waardoor we de groep splitsen in kinderen van 7-9 jaar en 10-12 jaar. Alle kinderen zijn welkom om mee te doen, óók kinderen die niet zijn gedoopt of hun Communie of Vormsel niet hebben gedaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dorris.rijnen@jozef-parochie.nl.

De eerstvolgende kinderclub is op dinsdag 9 oktober
Loop gerust vrijblijvend een keer binnen met uw kind(eren).

Lees hier meer over de kinderclub