Communievoorbereiding 2019/2020

Communievoorbereiding Oisterwijk en Moergestel

In januari 2020  starten we met de voorbereiding van de Eerste Heilige Communie voor kinderen vanaf groep 4 uit Oisterwijk en Moergestel. Wij nodigen u van harte uit om naar de informatieavond te komen. Deze is op dinsdag 26 november van 20:00 tot 21:00 in het Jozef centrum, Kerkstraat 95a, naast de Petruskerk in Oisterwijk.

Ook als uw kind nog niet gedoopt is, dan bent u van harte welkom. Uw kind kan ook voorbereid worden op de doop. Op deze informatieavond zal er meer verteld worden over de inhoud en praktische zaken, zoals het inschrijven, de kosten en wanneer de lessen gepland zijn.

Aanmelden voor deze informatieavond kan via ehc.moergestel-oisterwijk@jozef-parochie.nl, de contactpersoon is Sigrid Bouman.

Graag tot ziens op 26 november, namens de werkgroep, pastoor Francis de Meyer, Anne Marieke Posthumus en Sigrid Bouman

Communievoorbereiding Haaren

In Haaren zijn de voorbereidingen al begonnen, voor informatie kunt u contact opnemen met Caren van der Heijden ehc.haaren@jozef-parochie.nl