Bezinning tijdens de Advent

Advent op zaterdagmiddag
Zaterdag 9 en 23 december

U bent welkom tussen 16.30 en 17.00 uur in de Joanneskerk voor wat extra bezinning ter voorbereiding op het Kerstfeest. Deze bijeenkomsten worden begeleid door pastor Ad Verest.

WinterglOw
Vrijdag 15 en zaterdag 16 december

Tijdens de WinterglOw is de Joanneskerk geopend voor iedereen; voor het bezoeken van de Kerststal, voor een moment van rust en stilte en voor het branden van een kaarsje.

Adventsviering
Maandag 11 december, aanvang 19.00 uur

Net als andere jaren organiseren we weer een samenkomst op de maandag na de 2e zondag van de advent, dit jaar op maandag 11 december. Een avond om even stil te staan bij deze tijd, op weg naar Kerstmis.

We hebben zuster Sterre (van de blauwe zusters uit Brunssum) uitgenodigd om iets te vertellen over hun hulp aan gehandicapte en verlaten kinderen in Bethlehem. De parochie hoopt dat we met z’n allen meehelpen (door geld te geven) aan die zorg in de advent! Wat mooi om in deze tijd iets voor die bijzondere stad te kunnen doen! Ook zullen er toepasselijke teksten gelezen en besproken worden, liederen gezongen en is er koffie, thee en aan het eind een glas glühwein. We beginnen dit jaar wat eerder: om 19.00 uur voor koffie/thee en om 19.15 uur met het programma. Tot ziens in het St. Jozef Centrum, Kerkstraat 95 A, Oisterwijk!

Het voorbereidingsteam bestaat dit jaar uit pastor Ad Verest, Ellen Schellekens, Hein Gonlag, Sandra Hoefnagels en Marijke Blesgraaf.