Alphacursus 2020

NIEUWE ALPHACURSUS VAN START IN OISTERWIJK

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Oisterwijk wordt aangeboden door een samenwerking tussen de parochie St. Jozef protestantse kerk Oisterwijk e.o.. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

In Oisterwijk gaat op 3 maart een Alpha van start. In twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt.  Meer informatie en datums klik hier

Datums kunt u ook terugvinden in onze agenda.

Kijk voor verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl
of neem persoonlijk contact op via alpha.oisterwijk@gmail.com