Sint Jozef Parochie

28 okt: Schoenendoosactie gezinsviering

Gezinsviering 28 oktober Petruskerk

Jaarlijks doen we vanuit de parochie mee met de landelijke schoenendoosactie “Actie4kids” . Ieder jaar worden middels deze landelijke actie zo’n 50.000 kinderen blij gemaakt met een gevulde schoenendoos. De bedoeling is om een lege schoenendoos te versieren en te vullen met allerlei bruikbare en leuke spullen voor een kind elders op de wereld. Jong en oud kunnen aan deze actie deelnemen. 

Folders waarin staat hoe je mee kunt doen zijn verkrijgbaar achter in de kerken en bij het centraal secretariaat, de Blokker en Intertoys in Oisterwijk, de Novy en slagerij Ketelaars in Moergestel en bij bakkerij Gillis en de Emté in Haaren. Ook op de basisscholen in Haaren en Moergestel kunt u een folder halen. In deze folder staat precies beschreven wat de bedoeling is. 

De schoenendozen (inclusief de gevraagde eigen bijdrage van 5 euro voor transport- en organisatiekosten) kunnen ingeleverd worden tijdens de parochiebrede gezinsviering in de St. Petruskerk op zondag 28 oktober om 11.00 uur.

Tot die datum kunt u de gevulde schoenendozen inleveren bij alle kerken in onze parochie. Voor vragen: Joanne Pourier 06 20 73 62 11

Download hier de folder

Sint Jozef Parochie